Labels laten bedrukken

In 2017 bestaat Conti-Label meer dan 30 jaar. Daarom zetten we dit jaar in het teken van innovatie en gaan we harder dan ooit vooruit. We kijken uit naar een samenwerking met u!

Met herkenbare en goed leesbare labels geeft u uw producten een voorsprong. Laat ze (be)drukken door de specialisten van Conti-Label in Eeklo.

Al dertig jaar lang biedt Conti-label de hoogste drukkwaliteit. Wij drukken en bedrukken etiketten voor voedings- en niet-voedingsproducten en specialiseerden ons sinds het midden van de jaren negentig in verschillende druktechnieken en combinatiemogelijkheden. Hierdoor kunnen wij voor u als klant altijd de juiste etiketten drukken, hoe specifiek of persoonlijk uw wensen ook zijn.

Investeren in labelkwaliteit

In de concurrentiële verpakkingsmarkt is flexibiliteit een grote troef. Daarom investeren wij non-stop in nieuwe technologie en uiteraard ook in de juiste mensen. Verder werken wij alleen maar samen met de beste toeleveranciers in de grafische sector. Als gevolg daarvan blijft Conti-Label groeien. Anno 2017 hebben we een volwaardige team en moderne drukpersen in huis.

Topspeler op de verpakkingsmarkt

Conti-Label is al jarenlang koploper in de verpakkingsmarkt, omdat wij de klant exact bieden wat hij vraagt. Kleine of grote oplage? Specifiek materiaal? Bepaalde vorm of afmeting? Alles is mogelijk: ons oplossingengamma is héél ruim. Bent u onze volgende tevreden klant? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak of offerte.

Conti-Label Pauwels NV, Nieuwendorpe 33D, 9900 EekloContact