Al onze medewerkers hebben een belangrijk aandeel in het succes van onze organisatie.
Met vakkennis, gekoppeld aan inzet en teamwork, streven wij er steeds naar een perfect product te leveren met een uitstekende service.

Conti-Label biedt de mogelijkheid aan zijn medewerkers om zich te ontplooien binnen het bedrijf. We bieden eenieder kansen om verder door te groeien en opgeleid te worden.

Onze medewerkers worden continu opgeleid zodat ze multifunctioneel inzetbaar zijn. Iedereen wordt opgevolgd in een persoonlijke competentie- en opleidingsmatrix.

Conti-Label is erin geslaagd de afgelopen jaren te groeien in een zeer competitieve markt. We hebben dit kunnen doen door optimaal in de spelen op de wensen van onze klanten en het aanbieden van een grotere productdiversificatie.

Dit is mede het resultaat van een continu traject van opleiden en coachen van onze medewerkers en een gericht personeelsbeleid.

Vandaag beschikken we over heel flexibele productieteams die opereren binnen een 'klassieke' organisatiestructuur.
Met de financiële steun van het Europees Sociaal Fonds en Vlaanderen gaan we voor een organisatiekanteling.
Met het ESF project, Conti-Label Aligned, project 8421 gaan we voor een organisatie waar betrokkenheid, inspraak en eigen verantwoordelijkheden voor alle medewerkers een evidentie is.

We zijn ervan overtuigd dat deze visie leidt tot een top samenwerking tussen collega's en een top klantenservice.

Conti-Label Pauwels NV, Nieuwendorpe 33D, 9900 EekloContact